InsideOut’16

InsideOut'16

KOOP HIER UW TICKET

Op 04 september 2016 introduceert Mixed Matters met haar frisse, vernieuwende werkwijze de start van een groter doel binnen de geestelijke gezondheidszorg; het delen van kennis en kunde wat betreft Culturele Diversiteit. De creatieve Pactum Studio in Zaandam leent zich daarbij perfect voor een volledig verzorgd symposium.

Het programma start om 13:30 en eindigt om 19:30. Wij sluiten af met een netwerkborrel tot 21:00. Aanmelden kan via info@MixedMatters.nl en kaarten zijn vanaf 1 augustus voor €85,- via de website verkrijgbaar. Voor ervaringsdeskundigen, studenten en groepen van meer dan vijf personen geldt een gereduceerd tarief van €65,-. Hapjes, drankjes en lunch zijn inbegrepen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De dag en zal handvatten bieden in het omgaan met èn voorkomen van depressie en suïcide binnen de gezondheidszorg op gebied van culturele diversiteit. Onderstaande sprekers nemen u elk op unieke wijze mee in hun ervaringen als professionals en ervaringswerkers.

Angela Badloe is trotse eigenaresse van Mixed Matters en tevens organisator van symposium InsideOut. In haar werkwijze ligt de focus op culturele diversiteit en preventie. Binnen dit kader verzorgt zij o.a. lezingen en training en is zij sinds januari adviseur van de Familieraad van GGZinGeest.

Marion Ferber startte in 2003 bij GGD Haaglanden waar zij zich met hulpverleningsprogramma Suïcidepoging Nazorg (SuNa) richtte op suïcideproblematiek. Zij sleepte hiermee meerdere prijzen in de wacht en ontving zij als kroon op haar werk een koninklijke onderscheiding en werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ahmet Turkmen geeft ons een kijkje in zijn leven door zijn ervaringen te delen over opvoeden en opgroeien in een Turks gezin. Momenteel zet hij zich met hart en ziel in voor zijn project ‘Tanis Benimle’ (Leer mij kennen). Hij bespreekt en doorbreekt taboes en vooroordelen over psychische problematiek. Daarnaast is hij de bedenker van de Stigmajas en werkt hij als ervaringsdeskundige o.a. in de verslavingszorg.

Mirjam Giphart is GGz ervaringsdeskundige met als specialisatie ‘openheid over suïcidaliteit’. Middels haar eigen pijnlijke ervaringen geeft zij ons op eerlijke wijze inzicht in haar proces èn in de verscheidene vormen van hulpverlening.

Shanti Singh is schrijfster van het boek ‘Vervoering’. Een verhaal over vier generaties, verdeeld over drie continenten; India, Suriname en Nederland. Zij komt ze een passage voordragen en geeft ons hiermee een kijkje in het leven van immigranten. Een verhaal over opoffering, verlangen en hoop op een betere toekomst.

Mariana Hirschfeld is 19jarige Arubaans-Colombiaanse dame die een stuk ‘Spoken Word’ zal voordragen. Voor wie haar werk kent, is het geen verassing; Mariana raakt je met haar woorden en spreekt zich uit over maatschappelijke thema’s. Een enorme eer om haar op symposium InsideOut in persoon te horen spreken.